Stylist Choice

MONDiART en BNS Crisp hebben de handen in een geslagen.
Vijf stylisten, aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp, hebben in samenwerking met MONDiART een nieuwe en unieke collectie ontwikkeld:
Stylist Choice.

Deze prachtige collectie is opgebouwd uit vijf minicollecties bestaande uit producten uit het MondiArt assortiment aangevuld met designs van de stylistes zelf. Binnen deze minicollecties kun je naar hartenlust combineren en een interieur op verschillende manieren sfeer geven.

De vijf minicollecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur en print. Door voor vijf verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk. Welke stijl past bij jou?

NR MOCKUP 4

New Romance

Nu we steeds meer omringd worden door nieuwe technologie en robotica, groeit een romantisch verlangen naar de gouden tijden waarin de tijd stil lijkt te staan. We maken lange wandelingen, nemen de ruimte om te dagdromen en schrijven weer handgeschreven brieven op speciaal briefpapier. Ontsnap aan de kille digitale wereld en omring je met de collectie van New Romance in rijk geplooid fluweel, dramatische bloemdessins en met goud omlijste edelstenen, in diepe, verzadigde kleuren.

Inner Reflection

In ons hectische leven verlangen we allemaal naar meer rust en zoeken we een plek waar we kunnen ontstressen en onszelf kunnen opladen. We realiseren ons steeds vaker: deze plek is thuis, daar waar we de drukte van buitenaf kunnen weren, ons heerlijk kunnen terugtrekken en diep in onze eigen gedachte kunnen zijn. Ook de natuur biedt ons een plek om tot onszelf te komen, met ons hoofd in de wind of met de voeten in de klei. Deze combinatie van binnen en buiten resulteert in een palet van zachte, gedempte, ton-sur-ton kleuren. Dessins die krachtig en puur zijn en die geen prikkels veroorzaken.

mockup_1 rgb vierkant
MOCKUP1 RGB vierkant

Colorful Cultures

We leven in een wereld waar grenzen vervagen en culturen zich steeds meer blenden. We stappen in het vliegtuig en dompelen ons onder in een cultuur naar keuze van een Aziatisch metropool tot een bezoek aan een Afrikaanse stam of een kleurrijke markt in Zuid-Amerika. We nemen al deze inspiratie mee naar huis en mixen deze kleuren, stijlen en patronen tot een eclectische en unieke stijl. Dit resulteert in een moderne en kleurrijke collectie met duidelijke herkenbare culture invloeden.

Spiced Rhythm

In de drukte van alledag is er behoefte om dichtbij de aarde te blijven, we krijgen immers al prikkels genoeg. We zoeken puurheid en willen materialen weer met eigen handen voelen. We laten ons inspireren door etnische culturen die dicht bij de natuur staan. Dit resulteert in ambachtelijk ontwerpen met tastbare structuren, speelse grafische dessins en een kleurenpallet dat bestaat uit warme aardse tinten.

SR MOCKUP 4
UR mock-up hoofdbeeld plat-vierkant-klein

Urban Raw

In een wereld waar het steeds vaker draait om het perfecte plaatje ontstaat er een opmars van imperfectie als tegenhanger. Oude industriële gebouwen zijn door hun onvolmaaktheid en karakter een bron van inspiratie. Gewaagde initiatieven strijken neer in deze vaak verweerde stedelijke omgeving, waar alles robuust en rauw van uitstraling mag zijn. De materialen beton, metaal en roest zijn dan ook uitgangspunt geweest voor de collectie van Urban Raw voorzien van een edgy randje.

EM0A7879-groep

The BNS Crisp Stylists

Een groep van vijf vrouwen allen werkzaam als interieur stylist en aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp. Samen vormen zij het creatieve team achter de Stylist Choice collectie.

En hoewel allen verrassend creatief hebben ze ieder een eigen specialisme en visie. Juist deze bundeling van krachten draagt bij aan de kwaliteit van de collectie.